Op Valentijn worden liefjes verwend met een romantisch etentje en een filmbezoek. Voor Magnum hoeft het niet bij deze ene 'dag van de liefde' te blijven. Tot en met september organiseren ze elke veertiende van de maand 'Love at the movies', gisterenavond voor het eerst in Kinepolis Brussel.

Magnum lanceerde voor Valentijn het assortiment '5 kisses', 5 ijsjes met originele smaakcombinaties geïnspireerd op de Franse patisserie. En omdat het volgens hen altijd een beetje Valentijn mag zijn, organiseren ze sinds deze maand samen met Kinepolis 'Love at the movies'.

Een concept gericht op koppels, maar vriendinnen of moeders en dochters zijn natuurlijk ook welkom.

Net zoals bij 'Ladies at the movies' gaat het om een totaalervaring: een glaasje Belgische bubbels bij aankomst, massageworkshops, een '5 kisses'-ijsje, een goede film (deze keer 'The company you keep') en een goodiebag achteraf.

Kusgrage tortelduifjes kunnen zelfs nog een romantisch tripje naar Parijs, dé stad van de liefde, winnen. Het enige wat ze hiervoor moeten doen, is elkaar passioneel zoenen en het grootste applaus weten te versieren. Grappig detail, 1 van de geselecteerde koppels dinsdagavond bestond uit een moeder en haar zoon. Zij hielden het bij een lieve knuffel, een warm applaus viel hen te beurt. De overwinning was weggelegd voor een overenthousiast koppel dat elkaar in de armen vloog van zodra het kus-startschot werd gegeven.

Koppels die hun kans willen wagen, kunnen volgende maand een filmpje meepikken in Antwerpen.

Annelien Boens

Meer info

Op Valentijn worden liefjes verwend met een romantisch etentje en een filmbezoek. Voor Magnum hoeft het niet bij deze ene 'dag van de liefde' te blijven. Tot en met september organiseren ze elke veertiende van de maand 'Love at the movies', gisterenavond voor het eerst in Kinepolis Brussel. Magnum lanceerde voor Valentijn het assortiment '5 kisses', 5 ijsjes met originele smaakcombinaties geïnspireerd op de Franse patisserie. En omdat het volgens hen altijd een beetje Valentijn mag zijn, organiseren ze sinds deze maand samen met Kinepolis 'Love at the movies'. Een concept gericht op koppels, maar vriendinnen of moeders en dochters zijn natuurlijk ook welkom. Net zoals bij 'Ladies at the movies' gaat het om een totaalervaring: een glaasje Belgische bubbels bij aankomst, massageworkshops, een '5 kisses'-ijsje, een goede film (deze keer 'The company you keep') en een goodiebag achteraf. Kusgrage tortelduifjes kunnen zelfs nog een romantisch tripje naar Parijs, dé stad van de liefde, winnen. Het enige wat ze hiervoor moeten doen, is elkaar passioneel zoenen en het grootste applaus weten te versieren. Grappig detail, 1 van de geselecteerde koppels dinsdagavond bestond uit een moeder en haar zoon. Zij hielden het bij een lieve knuffel, een warm applaus viel hen te beurt. De overwinning was weggelegd voor een overenthousiast koppel dat elkaar in de armen vloog van zodra het kus-startschot werd gegeven. Koppels die hun kans willen wagen, kunnen volgende maand een filmpje meepikken in Antwerpen. Annelien Boens Meer info