Maandelijks filmbrunchen in Gentse bioscoop Sphinx

© gf

Net als vorig jaar gaat de Gentse bioscoop Sphinx de brunchtoer op. Een keer per maand bereidt een gastkok op zondag een buffet, daarna kan je een film naar keuze meepikken.

Niets heerlijker dan een lekkere brunch op een lazy sunday en je daarna neerploffen vóór het grote witte doek. Dat beseft ook Sphinx Cinema & Café in Gent. Net als vorig jaar zijn langslapers en andere hongerigen elke tweede zondag van de maand welkom voor een uitgebreide brunch. Daarbij komt telkens een andere gastkok in de potten roeren.

Op het menu staan onder meer koffie, thee, cava en vers fruitsap, viennoiserie, belegde pistolets, huisgemaakte granola, groenten, fruitsla en taart. Volwassenen betalen 27 euro, kinderen jonger dan 12 jaar 12 euro. Om 14.30 uur kunnen de brunchers voor 6 euro een film naar keuze meepikken.

Nu zondag 10 april palmt Kelly de Kok de keuken in. Volgende maand (8 mei) komt De Sjampetter zijn kookkunsten tonen. Daarna kan je kennis maken met de originele keuken van Debbie De Rycke (Kaffeest) (12 juni) en de Bourgondische brunch van Virginie Popelier (10 juli).

De tafels zijn gedekt van 11.30 tot 14.30 uur. Reserveren vooraf is niet noodzakelijk maar wel handig: contact@sphinx-cinema.be. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content