Maak zelf kaassnacks gevuld met tomatensoep

Het hoeft niet altijd gezond te zijn. Soms heeft een mens nood aan voedsel dat de ziel knuffelt en de bloedvaten doet dichtslibben.

Wanneer je de titel begrijpend probeert lezen kan je misschien wel de wenkbrauwen fronsen maar geef toe: wat kan hier slecht aan zijn? Tomatensoep? Yum! Kaasballetjes? Verrukkelijk! Beiden gecombineerd? We kunnen niet wachten tot ze afgekoeld zijn!

Wie denkt dat deze delicatesse moeilijk in elkaar te flansen is heeft onderstaande video van DudeFoods duidelijk nog niet bekeken.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vul cakepopvormpjes (tegenwoordig zowat overal verkrijgbaar) met tomatensoep. DudeFood gebruikt dikke, romige tomatensoep uit blik omdat die veel bindmiddel bevat, maar voor een meer voedzame variant kan je de soep natuurlijk ook zelf maken. Steek de gevulde cakepopvormpjes in de diepvries en laat de soep opstijven. Daarna kneed je de koude soepballetjes in een (witte) boterham met kaas, besmeer je die ballen met boter en laat je die in de frituurketel vallen. Van comfortfood gesproken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content