Royal Daisy
Benodigdheden (voor twee cocktails):

Een grote kom om alles in te mengen
470 ml London Dry Gin
200 ml citroensap
30 ml sinaasappelsap
110 ml sinaasappel likeur
110 ml suikersiroop
Een halve fles cava
Muntblaadjes en enkele citroenschillen

Bereiding:

Begin met de muntblaadjes en citroenschillen onderaan de kom te leggen. Maar hou er nog wat over om op het einde de cocktail af te werken. Maak de suikersiroop door een half glas water te mengen met twee eetlepels suikers. Roer tot de suiker volledig is opgelost. Voeg de suikersiroop toe aan de kom. Voeg vervolgens ook de likeur toe.

Meng het citroensap en het sinaasappelsap in een grote maatbeker en voeg ook dat toe aan de kom. Giet er ten slotte de gin bij en meng alles goed. Vul de kom verder op met ijsblokjes en verdeel over de glazen. Voeg de gin toe en vul de kan verder op met ijsblokjes. Roer alles goed samen en vul de cocktailglazen voor 2/3 met het mengsel. Vul de glazen verder op met de cava en werk af met een citroenschil en muntblaadje.

Rum Punch

Benodigdheden (voor twee cocktails):

Grote kom
230 ml bruine rum
230 ml El Dorado rum
110 ml limoensap
110 ml ananassap
110 ml sinaasappelsap
110 ml guava sap
80 ml honingsiroop
Om af te werken: Stukjes ananas, limoen-en citroen schil

Bereiding:

Meng de twee soorten rum en giet in de kom. Voeg ook enkele stukjes ananas en de sinaasappel-en citroenschil toe. Maak de honingsiroop door een half glas water te mengen met twee eetlepels honing. Roer goed tot de honing is opgelost. Meng de fruitsappen in een maatbeker.

Voeg dan de honingsiroop en de fruitsappen toe aan de kom. Vul de kom met ijs, goed roeren en afwerken met de resterende limoen-en sinaasappelschil. Verdeel de coctail over de glazen en werk af met een stukje ananas. (RDM)

Royal Daisy Benodigdheden (voor twee cocktails): Een grote kom om alles in te mengen 470 ml London Dry Gin 200 ml citroensap 30 ml sinaasappelsap 110 ml sinaasappel likeur 110 ml suikersiroop Een halve fles cava Muntblaadjes en enkele citroenschillen Bereiding: Begin met de muntblaadjes en citroenschillen onderaan de kom te leggen. Maar hou er nog wat over om op het einde de cocktail af te werken. Maak de suikersiroop door een half glas water te mengen met twee eetlepels suikers. Roer tot de suiker volledig is opgelost. Voeg de suikersiroop toe aan de kom. Voeg vervolgens ook de likeur toe. Meng het citroensap en het sinaasappelsap in een grote maatbeker en voeg ook dat toe aan de kom. Giet er ten slotte de gin bij en meng alles goed. Vul de kom verder op met ijsblokjes en verdeel over de glazen. Voeg de gin toe en vul de kan verder op met ijsblokjes. Roer alles goed samen en vul de cocktailglazen voor 2/3 met het mengsel. Vul de glazen verder op met de cava en werk af met een citroenschil en muntblaadje. Rum Punch Benodigdheden (voor twee cocktails): Grote kom 230 ml bruine rum 230 ml El Dorado rum 110 ml limoensap 110 ml ananassap 110 ml sinaasappelsap 110 ml guava sap 80 ml honingsiroop Om af te werken: Stukjes ananas, limoen-en citroen schil Bereiding: Meng de twee soorten rum en giet in de kom. Voeg ook enkele stukjes ananas en de sinaasappel-en citroenschil toe. Maak de honingsiroop door een half glas water te mengen met twee eetlepels honing. Roer goed tot de honing is opgelost. Meng de fruitsappen in een maatbeker. Voeg dan de honingsiroop en de fruitsappen toe aan de kom. Vul de kom met ijs, goed roeren en afwerken met de resterende limoen-en sinaasappelschil. Verdeel de coctail over de glazen en werk af met een stukje ananas. (RDM)