Little Brewers Winter Garden: Nieuwe pop-up in Antwerpse stadsbrouwerij

(archieffoto) © /

De site van stadsbrouwerij De Koninck biedt komende winterperiode onderdak aan een nieuwe culinaire pop-up: ‘Little Brewers Winter Garden’.

De drijvende krachten achter de culinaire projecten ‘Cargo Zomerbar’, ‘Fiskebar’, ‘Zaal II’ (Red Star Line Museum), ‘Little Butcher’s Summer Grill’ en ‘Barefood’ in Antwerpen, zitten niet stil. Met de fonkelnieuwe winterse pop-up ‘Little Brewers Winter Garden’ opent het creatieve gezelschap onder hun alter ego ‘Landloper’ een nieuwe pop-up in de Antwerpse stadsbrouwerij De Koninck, op de locatie waar afgelopen zomer ‘Josephine’s’ haar tenten opsloeg.

Een oude garage werd heringericht tot een wintertuin vol heerlijkheden, zo moet blijken, met deze keer hartige schotels en typisch winterse gerechten op het menu. ‘Van karakollen en spekpatatjes over varkensoren, tot stomp met worst en lekkere poffertjes’, zegt zaakvoerder Sven Wille aan Gazet van Antwerpen.

Op de drankenkaart zal ook een nieuw bier prijken: Russian Imperial Stout, een testbrouwsel van De Koninck en naar verluidt in de brouwerij ook al Black Magic genoemd. Degusteren doe je in een seizoensgebonden inrichting. ‘We willen culinair vernuft combineren met een zinnenprikkelend decor’, klinkt het. De pop-ups blijven ook ’s winters de kop opsteken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content