Liquid Lounge, de nieuwe bar aan de Waalse Kaai - vlakbij Café Local - mikt zowel op een jong als een ouder publiek. Eigenaar en barkeeper Ben Van der Auwera wil voor zijn cliënteel een aangepast aanbod uitwerken.

gf
© gf

Op donderdag bijvoorbeeld - de 'hardste' uitgaansdag van de studenten - kunnen jongeren er afspreken voor een glas (of twee, of drie) aan betaalbaar tarief, alvorens de nacht in te duiken. Het oudere publiek dat na het werk of na het diner nog niet meteen huiswaarts of de club in wil, kan op vrijdag en zaterdag de After Work Drink of Pre Party meepikken. En op maandag wil Liquid Lounge zich voornamelijk richten tot horecapersoneel, dat tijdens het weekend aan het werk is. Zo meldt het persbericht.

Wie graag een snelle hap verorbert bij zijn drankje, kan dagverse, artisanale 'Bubba kroketten' bestellen, de enige snack op het menu. De kaart vermeldt zowel de klassieke garnaal- en kaaskroket, als kroketten met geitenkaas, ham en witloof, zalm en dille, truffel, en zelfs met kreeft.

Het interieur van Liquid Lounge oogt eigentijds, met donkergrijze en cognackleurige muren. Bijpraten kun je aan de bar uit steigerhout, in de loungezetels en aan de hoge tafels. Tijdens de zomer is de nieuwe zaak (en terras) elke dag open. (LD/DB)

Open donderdag tot maandag vanaf 17 uur. Waalse Kaai 34, Antwerpen.

Liquid Lounge, de nieuwe bar aan de Waalse Kaai - vlakbij Café Local - mikt zowel op een jong als een ouder publiek. Eigenaar en barkeeper Ben Van der Auwera wil voor zijn cliënteel een aangepast aanbod uitwerken. Wie graag een snelle hap verorbert bij zijn drankje, kan dagverse, artisanale 'Bubba kroketten' bestellen, de enige snack op het menu. De kaart vermeldt zowel de klassieke garnaal- en kaaskroket, als kroketten met geitenkaas, ham en witloof, zalm en dille, truffel, en zelfs met kreeft.Het interieur van Liquid Lounge oogt eigentijds, met donkergrijze en cognackleurige muren. Bijpraten kun je aan de bar uit steigerhout, in de loungezetels en aan de hoge tafels. Tijdens de zomer is de nieuwe zaak (en terras) elke dag open. (LD/DB)Open donderdag tot maandag vanaf 17 uur. Waalse Kaai 34, Antwerpen.