Levis opent koffiebar in Brussel

Brussel is met het Levis Ambiance House een tijdelijke hotspot rijker. Liefhebbers kunnen er terecht voor een lekkere baristakoffie.

Levis heeft in hartje Brussel een tijdelijk belevingscentrum geopend: het ‘Levis Ambiance House’. Het gebouw dat twee verdiepingen telt en volledig gehuld is in de nieuwste Ambiance-kleuren van het verfmerk, moet vooral dienen als een creatieve ontmoetingsplaats voor zelfexpressie.

Maar daarnaast telt deze pop-up op de benedenverdieping ook een hippe koffiebar van het Belgische koffiemerk Vascobelo. De locatie biedt plaats aan zowat 40 liefhebbers van de baristakoffie. In navolging van de soortgelijke bars in Berlijn of Londen, waar hipsters van een macchiato slurpen, is ook Brussel – tot 31 mei – een hotspot rijker voor de fans van het bakje troost. En dat te midden van de kleurrijke roomsets die er opgesteld staan.

Het Levis Ambiance House biedt twee maanden lang workshops, trendlezingen, blogsessies, ontwerpen van jonge designers, kunstexpo’s en dergelijke. (DB)

Levis Ambiance House, Place de Brouckère 4, 1000 Brussel. Telkens open op woensdag, vrijdag en zaterdag, van 8u tot 18u.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content