Heb je ooit gehoopt dat 'Charlie & The Chocolate Factory' niet alleen een mooi Roald Dahl-verhaal was, maar ook werkelijkheid kon worden? Wel, dan moet je zeker je cv sturen naar snoepenfabrikant Swizzels.

Swizzels zoekt een voorproever om de nieuwste smaken en snoepjes op voorhand aan een smaaktest te onderwerpen. Veel ingewikkelder dan dat is de jobomschrijving allerminst, gewoon proeven en je mening geven.

-
© -

'We zoeken een zoetekauw die houdt van heerlijke snoepjes en het enthousiasme bezit van een klein kind in een snoepwinkel', klinkt het bij Swizzels. De gelukkige zal Charlie-gewijs ondergedompeld worden in de wereld van snoep en zal ook mee mogen nadenken over nieuwe mogelijkheden.

Wie hoopte poen te scheppen met zijn suikerverslaving komt bedrogen uit. De gloednieuwe voorproever zal in natura, en waarschijnlijk in een slecht gebit, uitbetaald worden. (AB/ via Telegraph.co.uk)

Heb je ooit gehoopt dat 'Charlie & The Chocolate Factory' niet alleen een mooi Roald Dahl-verhaal was, maar ook werkelijkheid kon worden? Wel, dan moet je zeker je cv sturen naar snoepenfabrikant Swizzels. Swizzels zoekt een voorproever om de nieuwste smaken en snoepjes op voorhand aan een smaaktest te onderwerpen. Veel ingewikkelder dan dat is de jobomschrijving allerminst, gewoon proeven en je mening geven. 'We zoeken een zoetekauw die houdt van heerlijke snoepjes en het enthousiasme bezit van een klein kind in een snoepwinkel', klinkt het bij Swizzels. De gelukkige zal Charlie-gewijs ondergedompeld worden in de wereld van snoep en zal ook mee mogen nadenken over nieuwe mogelijkheden.Wie hoopte poen te scheppen met zijn suikerverslaving komt bedrogen uit. De gloednieuwe voorproever zal in natura, en waarschijnlijk in een slecht gebit, uitbetaald worden. (AB/ via Telegraph.co.uk)