Lekker tafelen in openlucht

Het nieuwe rondreizend restaurant ‘Vrienden van de Smaak’ houdt zondag 3 juni halt in de historische tuinen van Kasteel van Hex, in Heers (Haspengouw)

Eén lange rij tafels op een unieke locatie in openlucht en één topchef. Meer heeft het culinaire evenement ‘Vrienden van de Smaak’ niet nodig om lekkerbekken een bijzonder culinair moment te bezorgen. Het rondreizend restaurant is aan zijn eerste editie toe en houdt zondag 3 juni halt op het historische landgoed Kasteel van Hex, in Peers, hartje Haspengouw.

Een lange tafel omringd door 80 hectare natuurschoon zal er plaats bieden aan zo’n zeventig ‘vrienden van de smaak’. Met familie, buren, vrienden of partner kun je met een heleboel andere tafelgenoten genieten van vijfgangendiner bereid doorDanny Vanderhoven, chef-kok van het gelijknamige restaurant Danny Vanderhoven in Rekem. Met een score van 14/20 werd hij door Gault Millau verkozen als meest opvallende nieuwkomer van 2012. Het diner wordt voorafgegaan door een uitgebreide rondleiding op het historische domein.

Het unieke dinerconcept vindt deze zomer plaats op 10 verschillende locaties. Een plek aan één van de tafels kost 119 euro per persoon, all in. Plaatsen reserveren kan op www.vriendenvandesmaak.be (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content