Lekker recept voor bij je Westvleteren

De uitzonderlijke verkoop van het trappistenbier Westvleteren XII is vandaag in alle Colruytwinkels van start gegaan. Heb je een unieke bouwsteenbox kunnen bemachtigen? Dan hebben wij een lekker recept voor je klaar.

Vandaag donderdag 3 november is de uitzonderlijke verkoop van het trappistenbier Westvleteren XII in alle Belgische Colruytwinkels van start gegaan. Elke klant die een aankoopbon uit Knack afgeeft aan de kassa, kan één bouwsteenbox Westvleteren XII kopen.

Een bouwsteenbox kost 25 euro en bevat 6 flessen Trappist Westvleteren 12 en twee unieke degustatieglazen. De Abdij wil in totaal 93.000 van die boxen verkopen. De opbrengst gaat integraal naar de heropbouw van de trappistenabdij. Het is de eerste keer dat de verkoop van Trappist Westvleteren buiten de abdij plaatsvindt. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

In de keuken

Trappistenbieren zijn karaktervolle, aromatische bieren en daarom zeer gegeerd in de keuken. Dus wie zo’n unieke bouwsteenbox heeft aangekocht, kan zijn Westvleteren nuttigen bij een heerlijke bereidingen zoals Vlaamse stoverij van varkenswangen. Bekijk onze suggesties.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content