De drie Belgische finalisten voor de wedstrijd 'Maak Je Smaak - The Battle' van Lay's zijn bekend.

Met New York Hotdog van de Brusselse app & web designer Pierre Abergel, Cocktail Andaluz van student Sander Poppe uit Zelzate en Honey Glazed BBQ Ribs, het smaakidee van de Brugse eventmanager Tim Van Peteghem, krijgen alle Belgen de opdracht om deze tijdelijke smaken te proeven én hierna op hun favoriet te stemmen via lays.be of maakjesmaak.be.

Door te stemmen laat je je stem horen en bepaal je welke finalist de ultieme winnaar zal worden. De drie samen zijn te vinden van 10 september tot en met 1 december in de Belgische verkooppunten van Lay's.

Maar wat wint de winnaar van deze 'battle'? De winnaar wordt beloond met 25.000 euro en 1 procent van de omzet van zijn Limited Edition chipssmaak voor maximaal 1 jaar. Wie eindigt op de 2e en 3e plaatst krijgt respectievelijk 5000 en 2000 euro.

(LVR)

De drie Belgische finalisten voor de wedstrijd 'Maak Je Smaak - The Battle' van Lay's zijn bekend. Met New York Hotdog van de Brusselse app & web designer Pierre Abergel, Cocktail Andaluz van student Sander Poppe uit Zelzate en Honey Glazed BBQ Ribs, het smaakidee van de Brugse eventmanager Tim Van Peteghem, krijgen alle Belgen de opdracht om deze tijdelijke smaken te proeven én hierna op hun favoriet te stemmen via lays.be of maakjesmaak.be. Door te stemmen laat je je stem horen en bepaal je welke finalist de ultieme winnaar zal worden. De drie samen zijn te vinden van 10 september tot en met 1 december in de Belgische verkooppunten van Lay's. Maar wat wint de winnaar van deze 'battle'? De winnaar wordt beloond met 25.000 euro en 1 procent van de omzet van zijn Limited Edition chipssmaak voor maximaal 1 jaar. Wie eindigt op de 2e en 3e plaatst krijgt respectievelijk 5000 en 2000 euro. (LVR)