Voor 4:

2 l groentebouillon

2 bussels radijzen (met loof)

100 g roomkaas

peper en zout

preischeuten

4 el granaatappelpitten

4 el licht geroosterde pijnboompitten

12-tal blaadjes verse munt

Breng de groentebouillon aan de kook. Snij het loof van de radijzen, spoel het goed af en doe bij de bouillon. Laat in 10 min. gaarkoken. Voeg de roomkaas toe en mix de soep fijn. Kruid met peper en zout en laat afkoelen tot lauwwarm. Giet in diepe borden en werk af met preischeuten, granaatappelpitten, pijnboompitten, fijngesneden radijzen en munt.

Voor 4: 2 l groentebouillon2 bussels radijzen (met loof)100 g roomkaaspeper en zoutpreischeuten4 el granaatappelpitten4 el licht geroosterde pijnboompitten12-tal blaadjes verse muntBreng de groentebouillon aan de kook. Snij het loof van de radijzen, spoel het goed af en doe bij de bouillon. Laat in 10 min. gaarkoken. Voeg de roomkaas toe en mix de soep fijn. Kruid met peper en zout en laat afkoelen tot lauwwarm. Giet in diepe borden en werk af met preischeuten, granaatappelpitten, pijnboompitten, fijngesneden radijzen en munt.