Lamskroon met geglaceerde zilveruien, aardappelmousseline en spinazie
02-07-2015, 20:34
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:18
Voor 4:
Voor 4:
20 verse zilveruitjes
6 dl water
peper en zout
1 el boter
1 el suiker
600 g lamskroon
boter
aardappelmousseline (smeuĆÆge aardappelpuree opgewerkt met wat meer boter en melk)
500 g verse spinazie
1 knoflookteen
verse nootmuskaat
Pel de zilveruitjes en zet ze op laag vuur op in het water met peper en zout, boter en suiker. Laat op laag vuur gaarkoken en inkoken tot een stroperige saus (maar geen siroop!).
Bak de lamskroon rosƩ in boter, kruid met peper en zout. Maak de aardappelmousseline. Stoof de spinazie in boter, werk op met knoflook, peper, zout en nootmuskaat. Serveer rijkelijk met de uiensaus.
Tijd: 1 uur
Moeilijk: 2
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier