Voor 4:

20 verse zilveruitjes

6 dl water

peper en zout

1 el boter

1 el suiker

600 g lamskroon

boter

aardappelmousseline (smeuïge aardappelpuree opgewerkt met wat meer boter en melk)

500 g verse spinazie

1 knoflookteen

verse nootmuskaat

Pel de zilveruitjes en zet ze op laag vuur op in het water met peper en zout, boter en suiker. Laat op laag vuur gaarkoken en inkoken tot een stroperige saus (maar geen siroop!).

Bak de lamskroon rosé in boter, kruid met peper en zout. Maak de aardappelmousseline. Stoof de spinazie in boter, werk op met knoflook, peper, zout en nootmuskaat. Serveer rijkelijk met de uiensaus.

Tijd: 1 uur

Moeilijk: 2

Voor 4:20 verse zilveruitjes6 dl waterpeper en zout1 el boter1 el suiker600 g lamskroonboteraardappelmousseline (smeuïge aardappelpuree opgewerkt met wat meer boter en melk)500 g verse spinazie1 knoflookteenverse nootmuskaatPel de zilveruitjes en zet ze op laag vuur op in het water met peper en zout, boter en suiker. Laat op laag vuur gaarkoken en inkoken tot een stroperige saus (maar geen siroop!).Bak de lamskroon rosé in boter, kruid met peper en zout. Maak de aardappelmousseline. Stoof de spinazie in boter, werk op met knoflook, peper, zout en nootmuskaat. Serveer rijkelijk met de uiensaus.Tijd: 1 uurMoeilijk: 2