Naar aanleiding van de 150ste verjaardag van Bacardi opende het rummerk met het vleermuislogo een tijdelijke 'speakeasy bar' in Antwerpen, de eerste op Belgische bodem.

Locatie? 'Ergens' in een achterhuis van een kleine hippe boekenwinkel, op een geheime locatie. Alleen wie een sleutel kan bemachtigen - op aanvraag verkrijgbaar - mag binnen. Inzet? De sfeer van het gouden cocktailtijdperk uit de jaren '30 herbeleven. Ofte 'stiekem alcohol drinken in een unieke omgeving'.

Het kruim van de nationale en internationale barscene kwam er langs en serveerde de beste cocktails, in een prachtig interieur. Zaterdag 29 september verwelkomt de popup-bar zijn allerlaatste gast: het opkomende talent in de Belgische cocktailmilieu Lennart Deddens, van restaurant Yume Brussel. Daarna gaan de deuren definitief dicht.

Wie wil weten hoe het er echt aan toe ging, kan aan de slag met onderstaand filmpje. Cheers. (DB)

Naar aanleiding van de 150ste verjaardag van Bacardi opende het rummerk met het vleermuislogo een tijdelijke 'speakeasy bar' in Antwerpen, de eerste op Belgische bodem. Locatie? 'Ergens' in een achterhuis van een kleine hippe boekenwinkel, op een geheime locatie. Alleen wie een sleutel kan bemachtigen - op aanvraag verkrijgbaar - mag binnen. Inzet? De sfeer van het gouden cocktailtijdperk uit de jaren '30 herbeleven. Ofte 'stiekem alcohol drinken in een unieke omgeving'. Het kruim van de nationale en internationale barscene kwam er langs en serveerde de beste cocktails, in een prachtig interieur. Zaterdag 29 september verwelkomt de popup-bar zijn allerlaatste gast: het opkomende talent in de Belgische cocktailmilieu Lennart Deddens, van restaurant Yume Brussel. Daarna gaan de deuren definitief dicht.Wie wil weten hoe het er echt aan toe ging, kan aan de slag met onderstaand filmpje. Cheers. (DB)