Kwaliteitsvlees besteld achter je computer, geleverd aan huis

© Gustor Meat Boutique

De West-Vlaamse slagerij Gustor verkoopt nu ook online kwaliteitsvlees. Dankzij de mooie foto’s, het inspirerende advies en de bereikbare klantendienst, lijkt het alsof je in de winkel in Koksijde staat.

Slagerij Gustor en de online Gustor Meat Boutique worden gerund door Rik Debouver en zijn zoon Jef. Daarmee is de slagerij al aan de vijfde generatie toe. De jongste telg ging zelfs ervaring opdoen in een Australische ranch, waar hij als cowboy meer dan 30.000 runderen hoedde.

Net als in een offline slagerij spat de stielkennis er op de site vanaf. Verwacht je niet aan saaie worsten of droge brochettes, wel aan de meest smaakvolle en met zorg geselecteerde en versneden stukken vlees die er zijn. Wat dacht je van pata negra filet pur of 100 procent echt Japans Wagyu-rundsvlees?

24 uur na de bestelling wordt het vlees dan geleverd aan huis, of dat huis nu in België, Nederland, Luxemburg of Duitsland staat. Aan het puike vlees en de snelle levering hangt een prijskaartje, maar een meerwaardezoeker zou zich hier niet door moeten laten afschrikken. Een laatste leuk weetje: de Gustor Meat Boutique organiseert ook regelmatig proeverijen. Houd daarvoor zeker de Facebook-pagina in de gaten.(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content