Kookboek ‘Pride and Pudding’ van Belgische foodblogger gaat internationaal

© Regula Ysewijn

Regula Ysewijn, onder haar fans beter bekend als Miss Foodwise, brengt haar befaamde kookboek Pride and Pudding nu ook uit in het Engels. Hiermee wist ze al lovende commentaren los te weken van onder andere Jamie Oliver, die het werk ‘a tasty masterpiece’ noemde.

De culinaire fotografe Regula Ysewijn, die blogt onder het pseudoniem Miss Foodwise, doet dagelijks heel wat mensen watertanden. Ze veegt de vooroordelen over de Britse keuken onder tafel met originele recepten en prachtige beelden en werd dankzij haar veelgelezen blog reeds opgepikt door verschillende internationale publicaties zoals The Guardian, Telegraph en The Sunday Times. Ze is ook al jaren jurylid in de prestigieuze Great Taste Awards en was vorig jaar nog finaliste voor de Knack Weekend Blog & Digital Awards.

In oktober bundelde ze haar knowhow in de publicatie getiteld Pride and Pudding, een kookboek dat – net als haar blog – doordrenkt is van de eetcultuur in Groot-Brittanië. Ze verheft traditionele en eeuwenoude gerechten naar een versie die ook in de 21ste eeuw heel wat harten zal kunnen veroveren.

Het boek wordt op 7 april ook in het Engels gelanceerd, want het mag duidelijk zijn dat ze ook ginds op Ysewijns recepten zitten te wachten, zo blijkt uit de lovende commentaren. Onder andere Jamie Oliver, Groot-Brittanië’s favoriete kok, prees ‘Pride and Pudding’ de hemel in met een welgemeende ‘a tasty masterpiece’.

Ontdek hier haar recept voor een overheerlijke en verfrissende ‘Summer Pudding’

Miss Foodwise stelt haar boek op 6 april feestelijk voor op de Londense foodie markt Borough Market. De Engelstalige versie van Pride and Pudding is vanaf 7 april verkrijgbaar op bol.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content