Het is volop in spanning afwachten op de geboorte van het kindje van Kate Middleton en prins William. Naast speculaties over het geslacht, de naam en het exacte tijdstip van geboorte, is er nu ook al een cocktail vernoemd naar de nog ongeboren spruit.

Het ginmerk Tanqueray heeft de cocktail HRH bedacht, een combinatie van gin, citroen en champagne. Hieronder alvast het recept voor diegenen de cocktail thuis willen maken. Want gin én champagne lijkt ons alvast een van de mooiste combinaties die er bestaat.

De HRH 3.5 cl Tanqueray London Dry Gin
1.5 cl siroop
1.5 citroensap
Schud al deze ingrediënten en werk af met champagne.

(RDM)
Het is volop in spanning afwachten op de geboorte van het kindje van Kate Middleton en prins William. Naast speculaties over het geslacht, de naam en het exacte tijdstip van geboorte, is er nu ook al een cocktail vernoemd naar de nog ongeboren spruit. Het ginmerk Tanqueray heeft de cocktail HRH bedacht, een combinatie van gin, citroen en champagne. Hieronder alvast het recept voor diegenen de cocktail thuis willen maken. Want gin én champagne lijkt ons alvast een van de mooiste combinaties die er bestaat. De HRH 3.5 cl Tanqueray London Dry Gin 1.5 cl siroop 1.5 citroensap Schud al deze ingrediënten en werk af met champagne. (RDM)