Kombucha Wonder Drink: lekker ontgiften

Het merk brengt een reeks van biologische en gepasteuriseerde drankjes, op basis van gefermenteerde thee, op de markt.

Het merk brengt een reeks van biologische en gepasteuriseerde drankjes, op basis van gefermenteerde thee, op de markt.

Kombucha Wonder Drink, een Amerikaanse merk van ontgiftende frisdrank, brengt in totaal vier smaken op de markt. Er is de keuze uit de tradititonele smaak, peer en gember, citroen en de Niagaradruif. De vier smaken zijn wel allemaal alcoholvrij en gecertificeerd biologisch. De producten worden gemaakt op basis van gefermenteerde thee en bevat geen cafeïne of toegevoegde suikers.

Ontgiften van het lichaam

De drankjes zouden zorgen voor een natuurlijke ontgifting van het lichaam. Dit zou het effect zijn van de heilzame zuren, zoals azijnzuur, gluconzuur en melkzuur, die in de drankjes vervat zitten. Dit verhoogt het gevoel van welzijn, maar werkt ook als natuurlijke antioxidanten die het immuunsysteem versterken. Het is Steve Lee, de bedenker van het Kombucha-gamma, die deze heilzame stoffen bij elkaar bracht. Hij liet zich inspireren door een traditionele drank uit het Himalaya-gebergte in Rusland.

De drankjes van Kombucha Wonder Drink, in België gedistribueerd door Blue Pepper, zijn verkrijgbaar voor de consument in Brusselse bio-kruidenierszaken. Voor een blik betaal je 2,25 euro en voor een fles 3,90 euro.

(LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content