Met 'Love Your Leftovers' heb je ongetwijfeld voldoende inspiratie om de inhoud van de koelkast ten volle te benutten. Het is een Australische applicatie die gestart werd om voedselverspilling tegen te gaan, iets wat ons tijdens de feestdagen jammer genoeg niet vreemd is.

Heb je nog enkele ingrediënten ter beschikking? Op de website 'Big Oven' kan je die ingeven in de zoekmachine, waarna de website jou enkele voorstellen voorschotelt. Op de website van BBC vind je dan weer verschillende recepten waar je door kan scrollen om inspiratie op te doen.

Met 'Love Your Leftovers' heb je ongetwijfeld voldoende inspiratie om de inhoud van de koelkast ten volle te benutten. Het is een Australische applicatie die gestart werd om voedselverspilling tegen te gaan, iets wat ons tijdens de feestdagen jammer genoeg niet vreemd is.Heb je nog enkele ingrediënten ter beschikking? Op de website 'Big Oven' kan je die ingeven in de zoekmachine, waarna de website jou enkele voorstellen voorschotelt. Op de website van BBC vind je dan weer verschillende recepten waar je door kan scrollen om inspiratie op te doen.