Het Verbond van de Industrie van Waters en Frisdranken heeft een kookwedstrijd georganiseerd waarbij de deelnemers creatief aan de slag moesten gaan met frisdrank.

Er werden enkele bloggers uitgenodigd om een recept op te stellen waarbij frisdrank een hoofdingrediënt was. De drie finalisten mochten in Grand Cabaret, in de keuken van Vincent Florizoone, hun gerecht komen klaarmaken.

De jury vond het gerecht Spiritomania van Hot Cuisine de Pierre het beste. De tweede plaats ging naar Myriam van Hap & Tap met haar Cuba libre met ganzenleverpastei en sinaassorbet en de 3de plaats was voor de Foodmadam met haar Limonadebavarois met mangopuree. (RDM)

Het Verbond van de Industrie van Waters en Frisdranken heeft een kookwedstrijd georganiseerd waarbij de deelnemers creatief aan de slag moesten gaan met frisdrank. Er werden enkele bloggers uitgenodigd om een recept op te stellen waarbij frisdrank een hoofdingrediënt was. De drie finalisten mochten in Grand Cabaret, in de keuken van Vincent Florizoone, hun gerecht komen klaarmaken. De jury vond het gerecht Spiritomania van Hot Cuisine de Pierre het beste. De tweede plaats ging naar Myriam van Hap & Tap met haar Cuba libre met ganzenleverpastei en sinaassorbet en de 3de plaats was voor de Foodmadam met haar Limonadebavarois met mangopuree. (RDM)