Koken met de vrienden van Jeroen Meus

Jeroen Meus vroeg drie topchefs om een kookavond te geven. Hierbij hun recepten.

Jeroen Meus was in het voorjaar een weekje gasthoofdredacteur van de culinaire special van Knack Weekend. Hij koos 3 chefs die hij bewondert uit en vroeg hen om voor de lezers van Knack Weekend een kookavond te geven. Hieronder vindt u de recepten van de chefs.

Recepten van Kwinten De Paepe van restaurant Trente, Muntstraat 36 in 3000 Leuven, tel.: 016 20 30 30.

Jonge makreel, koolrabi, rabarber, klaver en yoghurt Kalfsfilet, artisjok, kappers en salie Frambozen met jasmijn en verse kaas

Recepten van Wouter Van der Vieren van restaurant Clandestino, Willem van doornyckstraat 2 in 9120 Haasdonck, tel.: 03 755 85 89.

Maatjesharing met jonge aardappel, kruidensla en kerrie Lomo Iberico met zuiderse couscous, tomaat, venkel en rucola Panna-cotta van tonkabonen, banaan en kokos

Recepten van Wouter Keersmaekers van restaurant De schone van boskoop, Appelkant 10 in 2530 Boechout, tel.: 03 454 19 31.

Toast met merg en een crĆØme van anjovis Kalfsnier met geuze, mosterd, dragon en mousseline van boterrapen Gestoofde kersen met kaneel en espuma van yoghurt

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content