Koken als een topchef

‘De essentie: de hedendaagse keuken’ stelt de Belgisch haute cuisine in de kijker.

Bent u benieuwd naar de juiste gaartemperatuur voor vis of wilt u meer te weten komen over het roken van voedingsmiddelen? Haast je naar de dichtstbijzijnde boekenhandelaar: Unilever heeft een boek ‘De essentie: de hedendaagse keuken’ uitgebracht dat honderd procent Belgisch haute cuisine in de kijker stelt.

Zeven topchefs, ondermeer Peter Goossens – Hof van Cleve – en Yves Mattagne – Sea Grill -, geven aan de hand van schematische voorstellingen advies. In tegenstelling tot andere kookboeken staan hier vooral de ingrediënten, de techniek en de uitrusting in een keuken centraal. Het 416 pagina’s dik kookboek zal alle huismoeders in een topchef omtoveren.

Meer info

Joëlle Verstraeten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content