Het aantal espressotoestellen voor thuisgebruik stijgt. Wie de lat hoog legt, kiest voor een volautomatisch inbouwtoestel. Ook Gaggenau, de Duitse fabrikant van hoogwaardige keukentoestellen met mooi-sober design naar Bauhaustraditie, heeft zo'n apparaat.

Met het model CM 250 zet je in mum van tijd verschillende 'gourmetkoffies', zoals een perfecte espresso, cappuccino met schuimkraag of latte macchiato. Zoals bij professionele espressoapparaten in Italiaanse koffiehuizen, bedraagt de pompdruk 19 bar en dat zorgt voor een vol aroma. Het doorstroomverwarmsysteem garandeert een snelle opwarming van het water en een constante en hoge bereidingstemperatuur.

Het apparaat is uitgerust met een extra reservoirtje, voor wie graag een kopje deca drinkt. Het toestel heeft ledverlichting en past in elke standaardkeukennis. (2249 euro).

Het aantal espressotoestellen voor thuisgebruik stijgt. Wie de lat hoog legt, kiest voor een volautomatisch inbouwtoestel. Ook Gaggenau, de Duitse fabrikant van hoogwaardige keukentoestellen met mooi-sober design naar Bauhaustraditie, heeft zo'n apparaat. Met het model CM 250 zet je in mum van tijd verschillende 'gourmetkoffies', zoals een perfecte espresso, cappuccino met schuimkraag of latte macchiato. Zoals bij professionele espressoapparaten in Italiaanse koffiehuizen, bedraagt de pompdruk 19 bar en dat zorgt voor een vol aroma. Het doorstroomverwarmsysteem garandeert een snelle opwarming van het water en een constante en hoge bereidingstemperatuur. Het apparaat is uitgerust met een extra reservoirtje, voor wie graag een kopje deca drinkt. Het toestel heeft ledverlichting en past in elke standaardkeukennis. (2249 euro).