02/10/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 09/10/18 om 15:31
Uit Knack Weekend van 03/10/18

'Koeienuier is lekker, niks griezeligs!'

Je vindt het nu niet meer zo makkelijk, maar gekookte koeienuier is wel degelijk een lekkernij. Een pleidooi voor een ondergewaardeerd stuk vlees.

Help, dacht ik, een nieuw programma op de Nederlandse televisie met de titel De nieuwe lekkerbek gaat op zoek naar nog niet bestaande smaken of producten. Ik vreesde het ergste. Het viel al bij al nog mee. Een paellaschijf als borrelhap of hondenkoekjes die ook voor het baasje lekker zijn, je moet er maar opkomen. Maar er was ook een mevrouw die kroketten had gemaakt van 'koeientiet'. Hohoho, dat werd lachen. En griezelen!
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners