De restaurantketen Lunch Garden heeft een nieuw concept ontwikkeld voor zijn restaurants met een oppervlakte kleiner dan 800 vierkante meter. Het concept, dat 'Summer Leaf' - ofwel 'Zomerblad' - werd gedoopt, voorziet in een nieuwe moderne look en een uitgebreide menukaart.

De grotere restaurants van Lunch Garden werden reeds onder handen genomen, nu zijn de kleintjes aan de beurt. De directie wil Lunch Garden moderniseren, met nieuw meubilair en een andere inrichting. Naast de klassieke gerechten wordt de menukaart aangevuld met wokgerechten en grillades.

De bedoeling is om het cliënteel te diversifiëren en meer jongeren aan te trekken. Een eerste restyling gebeurde reeds in het restaurant van Jumet (Charleroi). Andere restaurants zullen volgen.

De groep telt 64 vestigingen in ons land en stelt 1.300 mensen tewerk. (Belga/DB)

De restaurantketen Lunch Garden heeft een nieuw concept ontwikkeld voor zijn restaurants met een oppervlakte kleiner dan 800 vierkante meter. Het concept, dat 'Summer Leaf' - ofwel 'Zomerblad' - werd gedoopt, voorziet in een nieuwe moderne look en een uitgebreide menukaart. De grotere restaurants van Lunch Garden werden reeds onder handen genomen, nu zijn de kleintjes aan de beurt. De directie wil Lunch Garden moderniseren, met nieuw meubilair en een andere inrichting. Naast de klassieke gerechten wordt de menukaart aangevuld met wokgerechten en grillades. De bedoeling is om het cliënteel te diversifiëren en meer jongeren aan te trekken. Een eerste restyling gebeurde reeds in het restaurant van Jumet (Charleroi). Andere restaurants zullen volgen. De groep telt 64 vestigingen in ons land en stelt 1.300 mensen tewerk. (Belga/DB)