De moleculaire keuken is out. Koks grijpen overal terug naar oude waarden. Traditionele bereidingen en beproefde combinaties zijn weer in, maar dan wel met een eigen draai en bereid met de laatste technieken.

Koks zijn in deze snel veranderende tijden op zoek naar houvast en halen succesgerechten uit het verleden opnieuw boven. Wij illustreren deze culinaire trend met vier recepten van gepimpte (opgefriste) culinaire evergreens. Ze zijn op een persoonlijke manier heruitgedacht door twee koks: Thomas Baeyens (chef-kok van het restaurant L'Amitié in Antwerpen) en Wouter Keersmaekers (chef-kok van het restaurant De Schone van Boskoop in Boechout), tonen dat zij respect hebben voor het goede van voorheen.

De moleculaire keuken is out. Koks grijpen overal terug naar oude waarden. Traditionele bereidingen en beproefde combinaties zijn weer in, maar dan wel met een eigen draai en bereid met de laatste technieken.Koks zijn in deze snel veranderende tijden op zoek naar houvast en halen succesgerechten uit het verleden opnieuw boven. Wij illustreren deze culinaire trend met vier recepten van gepimpte (opgefriste) culinaire evergreens. Ze zijn op een persoonlijke manier heruitgedacht door twee koks: Thomas Baeyens (chef-kok van het restaurant L'Amitié in Antwerpen) en Wouter Keersmaekers (chef-kok van het restaurant De Schone van Boskoop in Boechout), tonen dat zij respect hebben voor het goede van voorheen.