Stand-upcomedian Joost Van Hyfte is oud-leerling van hotelschool Ter Duinen en was chef van De Eetfabriek in Zelzate. Nu wil hij Vlaanderen veroveren met een avondvullende culinaire komedie. In zijn voorstelling KOK bereidt hij een lekkere maaltijd voor een koppel gelukkige toeschouwers die hij lukraak uit het publiek plukt. Tijdens het koken worden anekdotes en grappen uit het keukenleven opgediend.

Première zaterdag 1 oktober, Arenberg, Antwerpen. 03 202 46 46.

Stand-upcomedian Joost Van Hyfte is oud-leerling van hotelschool Ter Duinen en was chef van De Eetfabriek in Zelzate. Nu wil hij Vlaanderen veroveren met een avondvullende culinaire komedie. In zijn voorstelling KOK bereidt hij een lekkere maaltijd voor een koppel gelukkige toeschouwers die hij lukraak uit het publiek plukt. Tijdens het koken worden anekdotes en grappen uit het keukenleven opgediend.