Designegel Kasimir (9,95 euro) werd ontworpen door de Antwerpse studio Pinkeye voor de wedstrijd "Dining in the Future". De reacties waren zo lovend dat het egeltje in productie werd genomen. Kasimir is een grappig ogende en tegelijk gestileerde kaasrasp, met vier voetjes die zorgen voor stabiliteit, zodat de kaas in en niet naast het bord terecht komt. De ege is gemaakt van kunststof en bestaat in verschillende kleuren.

Naast productontwikkeling doet Pinkeye ook aan interieurontwerp en is bekend van onder meer Martini Terrazza Belgieë, Inlly Shop Antwerpen en Cointreaupolitan in Brussel. Het is de eerste keer dat de firma een retailproduct op de markt brengt.

Pieter Van Doveren.

Designegel Kasimir (9,95 euro) werd ontworpen door de Antwerpse studio Pinkeye voor de wedstrijd "Dining in the Future". De reacties waren zo lovend dat het egeltje in productie werd genomen. Kasimir is een grappig ogende en tegelijk gestileerde kaasrasp, met vier voetjes die zorgen voor stabiliteit, zodat de kaas in en niet naast het bord terecht komt. De ege is gemaakt van kunststof en bestaat in verschillende kleuren. Naast productontwikkeling doet Pinkeye ook aan interieurontwerp en is bekend van onder meer Martini Terrazza Belgieë, Inlly Shop Antwerpen en Cointreaupolitan in Brussel. Het is de eerste keer dat de firma een retailproduct op de markt brengt. Pieter Van Doveren.