Wanneer de afstand tussen de eetzaak en de hongerige niet zo groot is en de testfase naar wens verloopt, zal Just Eat in de toekomst vakereen leveringsrobot sturen. Dankzij verschillende sensors en camera's kunnen de robots zich een weg banen doorheen de stad zonder voor ongelukken te zorgen. De zelfrijdende auto onder de bezorgrobots, zeg maar.

De robot laat zich enkel openen wanneer je de geheime code invoert, die je wordt toegezonden wanneer je je bestelling plaatst. Sinds de start van het experiment hebben de robots al 400.000 mensen blij gemaakt met eten en is er nog nooit een ongeval gebeurd. (EK)

Wanneer de afstand tussen de eetzaak en de hongerige niet zo groot is en de testfase naar wens verloopt, zal Just Eat in de toekomst vakereen leveringsrobot sturen. Dankzij verschillende sensors en camera's kunnen de robots zich een weg banen doorheen de stad zonder voor ongelukken te zorgen. De zelfrijdende auto onder de bezorgrobots, zeg maar. De robot laat zich enkel openen wanneer je de geheime code invoert, die je wordt toegezonden wanneer je je bestelling plaatst. Sinds de start van het experiment hebben de robots al 400.000 mensen blij gemaakt met eten en is er nog nooit een ongeval gebeurd. (EK)