'Een uiterst toegankelijke hap, maar met pure kwaliteitsproducten', vertelt Jeroen Meus aan Het Laatste Nieuws. Bij 'Wurst', zo zal het hotdogrestaurant van Meus in het Leuvense centrum heten, zal je er terecht kunnen voor gourmet hotdogs. Wees gerust, er komen geen slappe worstjes op het menu. 'Samen met een Leuvense slager Philippe Rondou heb ik een topsaucisse ontwikkeld', vervolgt hij. 'Geen broodkruim, geen additieven, alleen maar het beste vlees.'

Jeroen Meus laat hierbij de hype van hamburgers achterwege en richt zich dus op een eigen concept. 'Ik was vorig jaar bij 'Bubble Dogs' geweest, een succesvolle bar in Londen waar champagne en hotdogs gereserveerd worden. Mijn zakenpartner Nico Viaene en ik voelden meteen, hier moeten we voor gaan.'

Uitbreiding

Meus doet in Het Laatste Nieuws ook een kleine bekentenis. 'Toen Wim Ballieu met zijn gehaktballen kwam, was ik stikjaloers op zijn idee.' Ballieu veroverde ondertussen al heel Vlaanderen met zijn gehaktballen, verschillende filialen én foodtrucks op evenementen. Dat is ook iets wat Jeroen Meus wel ziet zitten. 'Franchise is mogelijk, maar ik denk bijvoorbeeld aan Wurst-foodtrucks en Wurst-kraampjes op festivals.'

Voorlopig is er nog geen openingsdatum bekend, maar Leuven en de rest van Vlaanderen staan ongetwijfeld te popelen om de hotdogs te proeven. (AB)

'Een uiterst toegankelijke hap, maar met pure kwaliteitsproducten', vertelt Jeroen Meus aan Het Laatste Nieuws. Bij 'Wurst', zo zal het hotdogrestaurant van Meus in het Leuvense centrum heten, zal je er terecht kunnen voor gourmet hotdogs. Wees gerust, er komen geen slappe worstjes op het menu. 'Samen met een Leuvense slager Philippe Rondou heb ik een topsaucisse ontwikkeld', vervolgt hij. 'Geen broodkruim, geen additieven, alleen maar het beste vlees.'Jeroen Meus laat hierbij de hype van hamburgers achterwege en richt zich dus op een eigen concept. 'Ik was vorig jaar bij 'Bubble Dogs' geweest, een succesvolle bar in Londen waar champagne en hotdogs gereserveerd worden. Mijn zakenpartner Nico Viaene en ik voelden meteen, hier moeten we voor gaan.' UitbreidingMeus doet in Het Laatste Nieuws ook een kleine bekentenis. 'Toen Wim Ballieu met zijn gehaktballen kwam, was ik stikjaloers op zijn idee.' Ballieu veroverde ondertussen al heel Vlaanderen met zijn gehaktballen, verschillende filialen én foodtrucks op evenementen. Dat is ook iets wat Jeroen Meus wel ziet zitten. 'Franchise is mogelijk, maar ik denk bijvoorbeeld aan Wurst-foodtrucks en Wurst-kraampjes op festivals.' Voorlopig is er nog geen openingsdatum bekend, maar Leuven en de rest van Vlaanderen staan ongetwijfeld te popelen om de hotdogs te proeven. (AB)