Jeroen Meus kookt een week lang ‘Dagelijkse Kinderkost’

Jeroen Meus, Vlaanderens populairste tv-kok, gaat in de tweede week van de paasvakantie een kinderversie van Dagelijkse Kost presenteren. ‘Dagelijkse Kinderkost’ verschijnt op Ketnet.

Het is menens als tv-celebrity Jeroen Meus een weekje ‘Dagelijkse Kost op niveau van kinderen’ gaat presenteren. In het kookprogramma dat Dagelijkse Kinderkost zal heten, bereidt hij ‘echte food’ die kinderen graag lusten en waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Denk aan balletjes in tomatensaus of loempia’s. Dus geen lollige schotels met speelse ingrediënten.

Meus wil de kinderen zelfs laten kennismaken met alternatieve smaken zoals currysaus met kokosmelk en appel. Trouwe kijkers van ‘Dagelijkse Kost’ hebben dus ook iets aan het gelegenheidprogramma. De vrt laat weten dat het bij die ene week blijft. De recepten kunnen achteraf een maand lang ingekeken worden op de site van jongerenzender Ketnet.

Het programma

Maandag – Boterhammen met choco (met zelfgemaakt brood)
Dinsdag – Balletjes in tomatensaus
Woensdag – Loempia’s
Donderdag – Dikke omelet met spekjes, champignons en kaas
Vrijdag – Scampi met currysaus

Dagelijkse Kinderkost zal van 9 tot 13 april elke dag te zien zijn op op Eén (18.10 uur) én op ketnet (18.25 uur). (DB)

Dagelijkse kinderkost: 9 tot 13 april om 18.25 uur op Ketnet (Ook op Eén, als Dagelijkse kost, 9 tot 13 april om 18.10 uur)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content