Jeroen Meus debuteert met Würst op Antwerpen Proeft

Het culinaire outdoorfestival Antwerpen Proeft kan opnieuw rekenen op een pak klinkende gastronomische namen. Ook Jeroen Meus komt dit jaar met zijn restaurantconcept Würst naar de Waagnatie.

Jeroen Meus vervoegt met zijn Würst-foodtruck de line-up van de tiende editie van Antwerpen Proeft, dat plaatsvindt van 5 tot 8 mei. Het is meteen de eerste keer dat de populaire tv-kok met zijn restaurantconcept naar de Scheldestad afzakt. Ook Antwerpenaren kunnen dus straks kennismaken met ’s mans hotdogs in luxeformaat.

Jeroen Meus debuteert met Würst op Antwerpen Proeft

Het culinaire outdoorfestival aan de Waagnatie is naar goede gewoonte dé place to be voor fijnproevers uit Antwerpen en omgeving, die er vier dagen ‘signature dishes’ van topchefs, maar ook fijne schoteltjes van speciaalzaken, artisanale producten en dranken in degustatievorm aangeboden krijgen.

Volgende namen hadden al hun komst bevestigd:

Wout Bru, Wim Ballieu (Balls & Glory), Sepideh Sedaghatnia (Divin by Sepi), het bekende Marokkaanse restaurant O’tagine, de thaise eethuizen Nimman & Yam Thai (van Nathalie Meskens), Kommilfoo (sterrenchef Olivier de Vinck), L’Épicerie du Cirque (sterrenchef Dennis Broeckx), Ellis Gourmet Burger, Bar Italia, B23 (nieuw in Bib Gourmand).

Maar de lijst wordt nog flink aangevuld, de organisatie belooft nog meer ronkende namen. ‘Er zal bij ons meer te proeven, te zien en te beleven zijn dan ooit. Je mag meer mooie restaurants verwachten, meer foodtrucks van niveau, meer interactieve kookdemonstraties en spannende workshops’, zegt organisator Ward Ramaekers. Wordt vervolgd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content