Tomorrowland, dat is ontwaken op DreamVille met Canadezen, dansen met Australiërs en luidkeels meezingen met Nederlanders. Maar Tomorrowland is zeker ook: genieten van heerlijke en verse gerechten uit alle uithoeken van de wereld, en dat in het gezelschap van tienduizenden festivalgangers uit alle werelddelen.

De website Tastes of the World zorgt voor een duidelijk, gestructureerd overzicht van alle 120 aanwezige kraampjes zodat je je culinaire ontdekkingstocht nu al beginnen plannen en je plekje in de aanwezige restaurants al kan reserveren. Bovendien kan je heel gericht zoeken op soorten voedsel: allergieën, vegetarisch of jij eet alleen maar taart? Geen probleem, want via een selectiemenu zie je alleen spek voor jouw bek.

(EK)

Tomorrowland, dat is ontwaken op DreamVille met Canadezen, dansen met Australiërs en luidkeels meezingen met Nederlanders. Maar Tomorrowland is zeker ook: genieten van heerlijke en verse gerechten uit alle uithoeken van de wereld, en dat in het gezelschap van tienduizenden festivalgangers uit alle werelddelen. De website Tastes of the World zorgt voor een duidelijk, gestructureerd overzicht van alle 120 aanwezige kraampjes zodat je je culinaire ontdekkingstocht nu al beginnen plannen en je plekje in de aanwezige restaurants al kan reserveren. Bovendien kan je heel gericht zoeken op soorten voedsel: allergieën, vegetarisch of jij eet alleen maar taart? Geen probleem, want via een selectiemenu zie je alleen spek voor jouw bek. (EK)