Je groenten en fruit 100% proper op 100% natuurlijke manier

© Vegan Eden

Op groenten en fruit tref je meer aan dan je zou denken: naast pesticiden en residu van middelen om die pesticiden te elimineren, is het er ook voor bacteriën en microben leuk vertoeven. Met Vegan Eden kan je je groenten en fruit op 100 % natuurlijke wijze écht proper krijgen.

Je kan allerlei residuën aantreffen op groenten en fruit. Om die niet mee op te eten, kan goed wassen al helpen, maar voor een echt grondige reiniging is er nu ook een product op de markt.

Natuurlijk

De formule van Vegan Eden bestaat uit natuurlijke ingrediënten om de resterende onzuiverheden op groenten en fruit perfect te verwijderen: citrusextracten vanwege hun zuiverende eigenschappen, extracten van aromatische planten met desinfecterende eigenschappen, ciderazijn tegen bacteriën en verdikkingsmiddelen zoals glycerine en plantaardige gom die ervoor zorgen dat water zich ‘vasthecht’ aan het oppervlak om grondig te reinigen. Gelukkig proef je daar allemaal niets van wanneer je eenmaal je tanden in die komkommer of appel zet.

Vegan Eden bestaat in twee versies: een gel voor alledaags gebruik in de keuken (€ 4,99) en vochtige doekjes om overal mee naartoe te nemen (€ 3,99).

Vegan Eden wordt uitsluitend verkocht via de webshop Pharmasimple.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content