Een tweet van een Australische vrouw, waarin ze toont hoe zij de kwestie van het dikke stukje hout afhandelt, ging de voorbij dagen de wereld rond. Want wat doet ze? Ze breekt het af en gebruikt het als onderzettertje om de chopsticks op te laten rusten als je ze even niet nodig hebt. Zo worden je stokjes én je tafelkleed niet vuil.

© Twitter
© © Twitter

Ingenieus, toch? Driewerf helaas: als we het zelf proberen, bekomen we vooral totaal versplinterde chopsticks. En daarvoor hebben we al héél flink ons best moeten doen, want wat blijkt: een chopstick laat zich niet zomaar breken. (Of dat ligt aan de sterkte van de Belgische chopsticks of die van de redactie, is onduidelijk.)

Besef je nu door deze tweet echter wat je mist en wil je volgende keer dat je sushi aan huis laat leveren ook een stokjessteun? Vouw het dan gewoon zelf van de verpakking van je chopsticks.

(EK)

Een tweet van een Australische vrouw, waarin ze toont hoe zij de kwestie van het dikke stukje hout afhandelt, ging de voorbij dagen de wereld rond. Want wat doet ze? Ze breekt het af en gebruikt het als onderzettertje om de chopsticks op te laten rusten als je ze even niet nodig hebt. Zo worden je stokjes én je tafelkleed niet vuil.Ingenieus, toch? Driewerf helaas: als we het zelf proberen, bekomen we vooral totaal versplinterde chopsticks. En daarvoor hebben we al héél flink ons best moeten doen, want wat blijkt: een chopstick laat zich niet zomaar breken. (Of dat ligt aan de sterkte van de Belgische chopsticks of die van de redactie, is onduidelijk.) Besef je nu door deze tweet echter wat je mist en wil je volgende keer dat je sushi aan huis laat leveren ook een stokjessteun? Vouw het dan gewoon zelf van de verpakking van je chopsticks.(EK)