Jarheads opent afhaalpunt met restaurant in Antwerpen

© /

De lunches van het Mechelse bedrijf Jarheads, voordien enkel op bestelling en geleverd aan huis, zijn nu ook af te halen of te consumeren op een vast adres met een aangepaste kaart.

Het zomert, dan doen de (laagjes-)salades het altijd net iets beter. Jarheads, de aan-huis-leverancier van de trendy lunches in een bokaal, gaat nu zelf een takeaway slash restaurant openen waar klanten zelf hun jar kunnen afhalen of andere gerechten ter plaatse consumeren.

De basis van het concept blijft hetzelfde: de kaart wordt gesierd door biologische salades, dagsoepen en springrolls geleverd in een mooie glazen pot en met composteerbaar bestek. Nieuw zijn de wraps in verschillende varianten, zoals de Philly cheese steak, de wrap met kabeljauw en avocado, of de variant met op voorhand te bestellen verse kreeft. In samenwerking met restaurant Win’s zullen er ook schotels uit de Aziatische keuken aangeboden worden.

Wie op een luie zondag (of zaterdag) geen zin heeft om in de keuken te staan, kan er brunchen, met voornamelijk Aziatische specialiteiten, een aantal Belgische klassiekers en een dessertbuffet in de aanbieding. (DB)

Adres: Lambermontplaats 25, 2000 Antwerpen. Open op weekdagen van 11 uur tot 14 uur, tijdens het weekend van 10 uur en 15 uur.

Jarheads opent afhaalpunt met restaurant in Antwerpen
© Jarheads

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content