Wagashi staat voor Japans snoepgoed dat traditie, cultuur, schoonheid, en genot bijeenbrengt. De Japanse patisserie/theesalon Minamoto Kitchoan wil een brug vormen tussen Japan en de rest van de wereld en opende winkels in Londen, Taipei, Hongkong, Bangkok, Singapore, Los Angeles en New York.

Het zoete maatwerk is afgestemd op de seizoenen en wordt na bestelling over de hele wereld geleverd. Wagashi wordt gemaakt van goede, natuurlijke ingrediënten als gemalen zoete bonen, rijst, zoete aardappel, sesam, agaragar en suiker.

De zoete artefacten, die individueel verpakt zijn in kunstzinnige papiertjes, bevatten vooral plantaardige proteïnen en zo goed als geen dierlijke vetten. De Londense winkel bevindt zich op 44 Piccadilly.

Pieter van Doveren

Wagashi staat voor Japans snoepgoed dat traditie, cultuur, schoonheid, en genot bijeenbrengt. De Japanse patisserie/theesalon Minamoto Kitchoan wil een brug vormen tussen Japan en de rest van de wereld en opende winkels in Londen, Taipei, Hongkong, Bangkok, Singapore, Los Angeles en New York. Het zoete maatwerk is afgestemd op de seizoenen en wordt na bestelling over de hele wereld geleverd. Wagashi wordt gemaakt van goede, natuurlijke ingrediënten als gemalen zoete bonen, rijst, zoete aardappel, sesam, agaragar en suiker. De zoete artefacten, die individueel verpakt zijn in kunstzinnige papiertjes, bevatten vooral plantaardige proteïnen en zo goed als geen dierlijke vetten. De Londense winkel bevindt zich op 44 Piccadilly. Pieter van Doveren