Is dit het duurste dessert ter wereld?

De voormalige patisserie-chef van het Savoy Hotel in Londen heeft een dessert gecreëerd waarvoor je maar liefst 38.000 dollar of euro moet neertellen. Voor deze pudding werden de meest exclusieve ingrediënten gebruikt.

De voormalige patisserie-chef van het Savoy Hotel in Londen heeft een dessert gecreëerd waarvoor je maar liefst 38.000 dollar of euro moet neertellen. Voor deze pudding werden de meest exclusieve ingrediënten gebruikt.

Het dessert werd gedrenkt in een 200 jaar oude Cognac van het label Duret, bevat organische dadels en zeldzame amandelen uit Iran. Bovendien bevat het een gouden muntje. De pudding werd bedacht door Martin Chiffers, een voormalige chef in het befaamde Savoy Hotel in Londen, die momenteel in Tokyo werkt.

Eigenlijk is het een heel traditioneel Engels recept, een Engelse pudding, maar met erg veel dure ingrediënten. Het wordt verkocht door veryfirstto.com. Het ideale dessert voor iedereen die eens iets extra wil met Kerstmis. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content