In beeld: Restaurant Carcasse

In beeld: Restaurant Carcasse
© Gallery 34

Restaurant Carcasse © Gallery 34

Carcasse, het langverwachte restaurant slash belevenisruimte van 's lands bekendste slager Hendrik Dierendonck, heeft de deuren geopend.

Restaurant Carcasse © Gallery 34

Een restaurant met open keuken.

Restaurant Carcasse © Gallery 34

En zicht op de koelruimte.

Restaurant Carcasse © Gallery 34

Vleesmessen krijgen een speciale plek op - of beter: in - de tafel.

Restaurant Carcasse © Gallery 34

Met zijn restaurant wil Dierendonck terug naar de essentie. Back to basics en tegelijk het slagersvak opwaarderen.

Restaurant Carcasse © Gallery 34

De meester aan het werk.

Restaurant Carcasse © Gallery 34

Achter het fornuis staat chef Michael Yates. Verwacht je aan de lekkerste vleesschotels: bekende, maar ook minder bekende bereidingen. 'Het zou tof zijn als de klanten een beetje schrikken als ze zien wat we zoal klaarmaken.'

Restaurant Carcasse © Gallery 34

Restaurant Carcasse: Henri Christiaenlaan 5, 8670 Koksijde