In beeld: de meest onsmakelijke wijnen

In beeld: de meest onsmakelijke wijnen
© -

(via Slate)

Big Ass © -

Verkrijgbaar in rode ("rond, maar zacht") of witte ("weelderig en een beetje romig") variant: deze wijn uit Mendocino County, Californië vrààgt erom.

If You See Kay © -

De Napa Valley bracht If You See Kay voort. We see vooral what you did there.

Bitch © -

Een Australische Grenache uit 2004, die tevens de trend zette voor veel "bitchy" wijnen die in de jaren daarop werden gelanceerd, zoals Sassy Bitch , Royal Bitch, Sweet Bitch , Jealous Bitch Tasty Bitch en Happy Bitch , allemaal gebaseerd op de zoetere muskaatdruif. Zuhucht.

Cat's Pee on a Gooseberry Bush © -

Deze Sauvignon Blanc van de Nieuw Zeelandse wijnboeren Coopers Creek ruikt blijkbaar naar kattenurine, maar zou voor de rest best smakelijk zijn.

Seigneurie D'Arse © -

Hoewel de naam een Britse achtergrond doet vermoeden, is de wijn afkomstig van de Fitou-familie uit Languedoc

Fat Bastard © -

Een Franse wijn, gedoopt door een Engelsman die het altijd hilarisch vond hoe Fransen het woord 'bastard' uitspraken en het toch nog goed deden klinken.

4Skins © -

Afkomstig uit de Nova Scotia's Jost wijngaarden verwijst de naam Four Skins naar de druivenmelange van vier soorten die in deze wijn vermengd zitten. Heel heel ongelukkig gekozen, maar uitermate geschikt voor een Briet Mila feest

Vin de Merde © -

Volgens Slate zou deze wijn zijn naam te danken hebben aan een voorzitter van een wijncommité die een bepaalde Beaujolais als dusdanig omschreef.

Naked Winery © -

De Naked Winery in Oregon kan niet anders dan opgericht zijn door studenten, aangezien de labels op hun producten namen als Booty Call, Hookup, Foreplay, Bareback, Blazing Straddle, Penetration, Climax en Oh! Orgasmic bevatten. Nogmaals: zuhucht.

Old Fart © -

Een wijn uit de Rhonevallei, verkrijgbaar in rode of witte variant en ongetwijfeld perfect als relatiegeschenk.

Ball Buster © -

Deze rode wijn wordt gebotteld door Tait Wines in de Australische Barossa vallei. Trivia: de wijn zou eerst "Michelle's Block" heten, vernoemd naar de vrouw van de teler.