In Dubaï heeft 's werelds hoogstgelegen restaurant haar deuren geopend. Het bijzondere eetadres bevindt zich op de 122ste verdieping van de beroemde Burj Khalifa. Eten doe je er op een hoogte van 422 meter.

Het At.mosphere Restaurant heeft een hoog lounge-gehalte en is ontworpen als een van de meest luxueuze eetplaatsen van de planeet. De keuken is internationaal. Het chique eetgedeelte kan 210 klanten ontvangen en biedt uitzicht op Downtown Dubai, vaak beschouwd als de meest prestigieuze vierkante kilometer op aarde. Er zijn ook tal van privé-eetkamers en kookeilanden.

Burj Khalifa is met zijn 828 meter de hoogste wolkenkrabber ter wereld, telt 200 verdiepingen en heeft naast het eerste Armani Hotel, de eerste Armani Residences en een vier verdiepingen tellende health club ook 1044 appartementen en massa's bureauruimtes 'in huis'. Kostenplaatje? 1,5 miljard dollar!

David Bitoune

In Dubaï heeft 's werelds hoogstgelegen restaurant haar deuren geopend. Het bijzondere eetadres bevindt zich op de 122ste verdieping van de beroemde Burj Khalifa. Eten doe je er op een hoogte van 422 meter. Het At.mosphere Restaurant heeft een hoog lounge-gehalte en is ontworpen als een van de meest luxueuze eetplaatsen van de planeet. De keuken is internationaal. Het chique eetgedeelte kan 210 klanten ontvangen en biedt uitzicht op Downtown Dubai, vaak beschouwd als de meest prestigieuze vierkante kilometer op aarde. Er zijn ook tal van privé-eetkamers en kookeilanden. Burj Khalifa is met zijn 828 meter de hoogste wolkenkrabber ter wereld, telt 200 verdiepingen en heeft naast het eerste Armani Hotel, de eerste Armani Residences en een vier verdiepingen tellende health club ook 1044 appartementen en massa's bureauruimtes 'in huis'. Kostenplaatje? 1,5 miljard dollar! David Bitoune