Hoogstaand tafelen tegen lage prijs

Tafelen op niveau tegen een redelijke prijs. Dat kan al voor het vijfde jaar op rij tijdens de Restaurantweek.

Tafelen op niveau tegen een redelijke prijs. Dat kan al voor het vijfde jaar op rij tijdens de Restaurantweek. Culinaire liefhebbers houden dus best een gaatje vrij in hun agenda tijdens de week van 30 november tot 6 december. Onder de 250 deelnemende restaurants bevinden zich oude bekenden zoals ‘Aneth’ in Brugge, maar ook nieuwkomers als ‘Vin Perdu’ uit Turnhout en het Mechelse ‘Folliez’.

Het principe van het evenement blijft hetzelfde: een driegangenlunch kost twintig euro, een driegangendiner zevenentwintig euro. Nadien kan u de maaltijd beoordelen. Op het einde van de week wint één eethuis de publieksprijs.

De opbrengst van de Restaurantweek gaat naar ”t (h)ART voor iedereen vzw”, een organisatie die zich inzet voor Belgische daklozen.

Inschrijven kan vanaf 27 oktober. Acteur Gene Bervoets geeft de aftrap.

Joëlle Verstraeten

Inschrijvingen: www.restaurantweek.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content