Peter en Lieve Goossens waren toe aan een nieuwe uitdaging. Op zeven dagen tijd werd de eetzaal van Hof van Cleve heringericht. In de lijn van de terroir-keuken werden uitsluitend Belgisch design en materiaal gebruikt.

Te midden van uitgepuurde moderniteit treft men nu werk van glaskunstenares Anna Torfs, stoelen van Jules Wabbes, op maat gemaakte meubels van André Verroken, gordijnen van Arlette Ghesquière, tafellinnen van Denise Creupelant (moeder van Piet Huysentruyt), servies van Ann Van Hoey (echtgenote van Mark Uytterhoeven), messen van Antoine Van Loocke en kunst van onder meer Roger Raveel, Hans Vandekerckhove, Hugo Claus en Luc Hoenraet. (PvD)

Peter en Lieve Goossens waren toe aan een nieuwe uitdaging. Op zeven dagen tijd werd de eetzaal van Hof van Cleve heringericht. In de lijn van de terroir-keuken werden uitsluitend Belgisch design en materiaal gebruikt. Te midden van uitgepuurde moderniteit treft men nu werk van glaskunstenares Anna Torfs, stoelen van Jules Wabbes, op maat gemaakte meubels van André Verroken, gordijnen van Arlette Ghesquière, tafellinnen van Denise Creupelant (moeder van Piet Huysentruyt), servies van Ann Van Hoey (echtgenote van Mark Uytterhoeven), messen van Antoine Van Loocke en kunst van onder meer Roger Raveel, Hans Vandekerckhove, Hugo Claus en Luc Hoenraet. (PvD)