Hamburgers

Laat ons eerlijk zijn: de enige reden waarom iedereen plots van de burger naar de hotdog overgeschakeld is, is omdat burgers gewoon onmogelijk te eten zijn zonder morsen. Verliest de hoop echter niet, want het Japanse televisieprogramma 'Honma Dekka?!' heeft drie wetenschappers -gespecialiseerd in vloeistofmechanica, bouwkunde en orthodontie - vier maanden laten zoeken naar de meest perfecte manier om een hamburger te eten.

-
© -

De oplossing? "The Claw", waarbij je je duim en pink van beide handen onder de burger, en de zes overige vingers bovenop de burger plaatst. Op deze manier zouden alle ingrediënten netjes tussen de broodjes blijven -op voorwaarde dat je niet te hard knijpt.

Kippenvleugels

Er zijn twee manieren om kippenvleugels te eten zonder dat je handen, je wangen en je T-shirt vol hangen met kippenknoei. Je kan ofwel je chicken wings ontbenen, al kost dat naar onze mening toch behoorlijk veel tijd en ziet het er evenmin smakelijk uit. De andere (en beste, als we dat mogen schrijven) manier om aan te vallen is door slechts 1 hand vuil te maken en het vlees een beetje naar boven te duwen waardoor je de wing in 1 beet van zijn vlees kan ontdoen.

Cheetos

Hah, Cheetos fingers. Iedereen kent het fenomeen waarbij je na het snacken van een zak Cheetos met gele kruimels op je vingers achterblijft. Lik ik wel even af, denk je dan, maar het Cheetosstof mixt zich met je speeksel tot een soort cement dat ontzettend moeilijk te verwijderen valt.

Gelukkig is er een (ietwat vreemde) oplossing voor dit mankement aan een voor de rest perfecte snack: eetstokjes. Want waarom ook niet?

-
© -

Watermeloen

Een watermeloen snijden is sowieso al niet het meest "yes man!" klusje dat er bestaat, maar de manier waarop dit aangepakt wordt is nog tenenkrullender. Doorgaans worden watermeloenen in een soort van halve manen gesneden, een gigantische Cheshire grijns die als resultaat heeft dat iedereen die zijn tanden erin zet, vol komt te hangen met sap.

De volgende keer dat je een watermeloen op die manier aangeboden krijgt, verbaas dan je gastvrouw (of de mensen in de supermarkt, wat maakt het) door de zijkanten weg te snijden.

Wanneer jij echter de persoon met het mes bent, snij je watermeloen dan in reepjes in plaats van partjes.

Laat ons eerlijk zijn: de enige reden waarom iedereen plots van de burger naar de hotdog overgeschakeld is, is omdat burgers gewoon onmogelijk te eten zijn zonder morsen. Verliest de hoop echter niet, want het Japanse televisieprogramma 'Honma Dekka?!' heeft drie wetenschappers -gespecialiseerd in vloeistofmechanica, bouwkunde en orthodontie - vier maanden laten zoeken naar de meest perfecte manier om een hamburger te eten.De oplossing? "The Claw", waarbij je je duim en pink van beide handen onder de burger, en de zes overige vingers bovenop de burger plaatst. Op deze manier zouden alle ingrediënten netjes tussen de broodjes blijven -op voorwaarde dat je niet te hard knijpt.Er zijn twee manieren om kippenvleugels te eten zonder dat je handen, je wangen en je T-shirt vol hangen met kippenknoei. Je kan ofwel je chicken wings ontbenen, al kost dat naar onze mening toch behoorlijk veel tijd en ziet het er evenmin smakelijk uit. De andere (en beste, als we dat mogen schrijven) manier om aan te vallen is door slechts 1 hand vuil te maken en het vlees een beetje naar boven te duwen waardoor je de wing in 1 beet van zijn vlees kan ontdoen. Hah, Cheetos fingers. Iedereen kent het fenomeen waarbij je na het snacken van een zak Cheetos met gele kruimels op je vingers achterblijft. Lik ik wel even af, denk je dan, maar het Cheetosstof mixt zich met je speeksel tot een soort cement dat ontzettend moeilijk te verwijderen valt. Gelukkig is er een (ietwat vreemde) oplossing voor dit mankement aan een voor de rest perfecte snack: eetstokjes. Want waarom ook niet? Een watermeloen snijden is sowieso al niet het meest "yes man!" klusje dat er bestaat, maar de manier waarop dit aangepakt wordt is nog tenenkrullender. Doorgaans worden watermeloenen in een soort van halve manen gesneden, een gigantische Cheshire grijns die als resultaat heeft dat iedereen die zijn tanden erin zet, vol komt te hangen met sap.De volgende keer dat je een watermeloen op die manier aangeboden krijgt, verbaas dan je gastvrouw (of de mensen in de supermarkt, wat maakt het) door de zijkanten weg te snijden. Wanneer jij echter de persoon met het mes bent, snij je watermeloen dan in reepjes in plaats van partjes.