Het Valentijnsmenu van sterrenchef Tim Boury

Wat bereidt een sterrenchef voor zijn geliefde op Valentijnsdag? We vroegen het aan Tim Boury van restaurant Boury. Hij verrast zijn Inge op een dinertje met haar lievelingsingrediënten.

De jonge chef-kok Tim Boury en zijn vrouw Inge zijn in hun sterrenrestaurant van ’s morgens tot ’s avonds druk in de weer. Beiden genoten een eersteklasopleiding en liepen school in toprestaurants. In oktober 2010 openden ze restaurant Boury in Roeselare. Het bleek een welgemikt schot in de roos. De toeloop is groot, dus weinig tijd voor romantiek, Maar Valentijn laten ze niet onopgemerkt voorbij gaan, zelfs met een druk beroepsleven.

Om haar te verrassen bereidt Tim een exclusief dinertje met haar lievelingsingrediënten. Het Valentijnsmenu is opgebouwd uit verrassingsgerechten gebaseerd op de lievelingsproducten van Inge. De decoratie is sober en samengesteld uit eetbare elementen. (PvD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content