Het innovatieve brouwsel wordt gelanceerd op alle recepties bij de opening van het academiejaar aan de K.U.Leuven.

'Het perfectie receptiebier' combineert de Belgische bierbrouwerstraditie met wetenschappelijke vernieuwing. De onderzoekers ontwikkelden een optimale biergist die specifieke aroma's produceert. Het brouwen gebeurt in de geavanceerde pilootbrouwerij van de KAHO Sint-Lieven waar nieuwe technologieën gebruikt worden ter bevordering van de bierkwaliteit, efficiëntie en energiezuinigheid.

Minder goed nieuws voor de bierliefhebbers: Surplus is enkel verkrijgbaar voor activiteiten van de Associatie K.U.Leuven. (DB)

Het innovatieve brouwsel wordt gelanceerd op alle recepties bij de opening van het academiejaar aan de K.U.Leuven. 'Het perfectie receptiebier' combineert de Belgische bierbrouwerstraditie met wetenschappelijke vernieuwing. De onderzoekers ontwikkelden een optimale biergist die specifieke aroma's produceert. Het brouwen gebeurt in de geavanceerde pilootbrouwerij van de KAHO Sint-Lieven waar nieuwe technologieën gebruikt worden ter bevordering van de bierkwaliteit, efficiëntie en energiezuinigheid. Minder goed nieuws voor de bierliefhebbers: Surplus is enkel verkrijgbaar voor activiteiten van de Associatie K.U.Leuven. (DB)