Roeckies World
© Roeckies World

Wat vind jij belangrijk op een eindejaarsfeest?

Goeie vrienden, lekker eten én drinken en dit alles in een sfeervol aangekleed huis.

Wat mag er echt niet ontbreken op de feesttafel?

Bij Roeckiesworld draait meestal alles rond het dessert, dus ja, daar gaat ook tijdens het eindejaarsfeest de meeste aandacht naar toe.

Wat wil je dit jaar zeker niét zien tijdens feesten?

Geen fondue of gourmet meer voor mij aub. ?

Bezorgt etentjes organiseren jou stress? (En wat doe je om die te counteren?)

Totaal niet. Ik neem meestal mijn tijd voor de voorbereidingen zodat ik de avond zelf mee kan genieten met mijn gasten. Ik hou er ook van allerlei kleine gerechtjes op tafel te brengen die mensen dan kunnen sharen.

Heb je een vaste feesttraditie?

Met eindejaar moét er wel altijd een spelletje Trivial gespeeld worden!

Roeckies World
© Roeckies World

Het eindejaarsrecept van Bart

Zoals ik reeds zei, vind ik het dessert het allerbelangrijkste onderdeel van mijn eindejaarsmenu. Daarom deel ik graag met jullie drie van mijn favoriete kerst- en eindejaarsdesserten: een Tiramisu-Trifle, een Black Forest Fool én een lekker feestelijk taartje, een Kaneelpeertjes Meringue taart. De recepten vind je hier.

Enjoy and happy holidays!

Goeie vrienden, lekker eten én drinken en dit alles in een sfeervol aangekleed huis.Bij Roeckiesworld draait meestal alles rond het dessert, dus ja, daar gaat ook tijdens het eindejaarsfeest de meeste aandacht naar toe. Geen fondue of gourmet meer voor mij aub. ?Totaal niet. Ik neem meestal mijn tijd voor de voorbereidingen zodat ik de avond zelf mee kan genieten met mijn gasten. Ik hou er ook van allerlei kleine gerechtjes op tafel te brengen die mensen dan kunnen sharen. Met eindejaar moét er wel altijd een spelletje Trivial gespeeld worden!