Het gouden kind van Martini en D&G

Martini Gold is het resultaat van veel geflirt tussen Dolce&Gabbana en Martini.

Na veel geflirt tussen Dolce&Gabbana en Martini, konden de twee Italiaanse kleppers zich niet meer inhouden. En toen was er…Martini Gold.

Dat er een aantrekkingskracht heerst tussen modehuis Dolce&Gabbana en de zoete aperitiefproducent Martini is al langer duidelijk. Vandaag vind je Martini bars of corners in 13 D&G winkels en sinds 2006 is er ook een unieke Martini bar in D&G’s eerste conceptrestaurant, GOLD. Een tastbare samensmelting tussen beide iconische merkproducten was dan ook de logische volgende stap.

Het recept van Martini Gold werd geïnspireerd door Domenico Dolce en Stefano Gabbana en verder ontwikkeld door Martini zelf. Smaakexperts proeven een vleugje Siciliaanse sinaasappel en een zweempje Ethiopische mirrehars, dat ooit meer dan zijn gewicht in goud waard was.

Martini Gold zal verkocht worden in een tiental Belgische verkooppunten van Dolce&Gabbana en zal geschonken worden in een vijftigtal top-horecazaken. Vanaf oktober ligt de gouden fles ook in de supermarkt voor 21,99 euro.

Vincent Fobelets

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content