Chef-kok Giovani Oosters is één van de uithangborden van de Limburgse gastronomie. De jonge, gedreven chef, die ook door zijn tv-optredens in Expeditie Robinson en Met 4 in Bed, bekend is in de rest van Vlaanderen, wist met zijn keuze voor een pure, seizoensgebonden en vooral streekeigen keuken, een Michelinster in de wacht te slepen. "Die erkenning was één van de mooiste dagen uit mijn leven", zegt hij. Maar nu levert hij ze spontaan weer in.

Vous Lé Vous zal vanaf nieuwjaar alleen nog openen op vrijdagmiddag, vrijdagavond en zaterdagavond. Om voor een Michelinster in aanmerking te komen, moet een restaurant echter minimaal vijf openingsmomenten tellen.

"Een weloverwogen keuze", aldus Oosters. "Ik wil alles wat ik doe met hart en ziel kunnen doen, en daarom wil ik meer tijd investeren in andere projecten, zoals brasserie Het Smaaksalon, ook in Hasselt. Die locatie zullen we in november uitbreiden met een winkel in streekproducten. Ik wil daar persoonlijke dezelfde bezieling en toewijding aan geven als aan Vous Lé Vous, dat wel nog het paradepaardje blijft. Er staat bovendien ook een uitbreiding van onze bed&breakfast op de agenda." (Belga)

Chef-kok Giovani Oosters is één van de uithangborden van de Limburgse gastronomie. De jonge, gedreven chef, die ook door zijn tv-optredens in Expeditie Robinson en Met 4 in Bed, bekend is in de rest van Vlaanderen, wist met zijn keuze voor een pure, seizoensgebonden en vooral streekeigen keuken, een Michelinster in de wacht te slepen. "Die erkenning was één van de mooiste dagen uit mijn leven", zegt hij. Maar nu levert hij ze spontaan weer in. Vous Lé Vous zal vanaf nieuwjaar alleen nog openen op vrijdagmiddag, vrijdagavond en zaterdagavond. Om voor een Michelinster in aanmerking te komen, moet een restaurant echter minimaal vijf openingsmomenten tellen. "Een weloverwogen keuze", aldus Oosters. "Ik wil alles wat ik doe met hart en ziel kunnen doen, en daarom wil ik meer tijd investeren in andere projecten, zoals brasserie Het Smaaksalon, ook in Hasselt. Die locatie zullen we in november uitbreiden met een winkel in streekproducten. Ik wil daar persoonlijke dezelfde bezieling en toewijding aan geven als aan Vous Lé Vous, dat wel nog het paradepaardje blijft. Er staat bovendien ook een uitbreiding van onze bed&breakfast op de agenda." (Belga)